AVA

I løpet av April 2018 lanseres AVA høytrykkspylere hos oss.

Ava har designet sine høytrykkspylere for å være markesledende på effekt og brukervennlighet. Dette kommer frem i alle detaljene som er tenkt på for å forbedre det du kanskje ser på som et irritasjonsmoment hos andre fabrikanter.

Pumpen:

Pumpen er en metallpume med 4 stempler, mot mange andre fabrikkanter som har 3. Dette gir 30% lengre levetid på pumpen sammenliknet med en "vanlig" høytrykkspumpe med 3stempler, dette på grunn av at belastningen blir bedre fordelt. 

Stabilitet

Høytrykksvaskeren er bygget for å være svært stødig og veltesikkert. ”Hjørnene” i front er trukket ut for å øke stabiliteten. Samtidig her det et uttrekkbart håndtak i front, som samtidig fungerer som ekstra stabilisator. Dette håndtaket kan låses både i innvendig og utvendig posisjon.

”Follow me” trommel

Trommelen er leddet slik at den følger i retning brukeren med inntil 45 grader mot høyre eller venstre – for å gjøre det enklere å trekke ut slangen.  Den har en låsemekansime, slik at den kan låses i posisjon rett fremover, samt at sveiven kan låses ved å trykke inn grepet.

 

Du kan lese mer om produktene på AVAs hjemmeside.

 

 

 

 

Søk

Åpningstider

Mandag-fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Stengt